6 Eylül 2010 Pazartesi

Playful Kiss~


Dün Playful Kiss'e başlamış bulunmaktayım. Evet, tüm önyargıları bir kenara atıp başladım bu dramaya. Biliyorsunuz başrolde Hyun Joong var ve oyunculuğunu pek övemem kendisinin. Tabii çok güzel olduğu için izlettiriyor kendisini yine de. ve açıkçası Tayvan versiyonu kadar iyi olacağını düşünmemiştim dizinin ama ondan daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim.

Dizi genel olarak oldukça renkli ve eğlenceli olmuş. It Started With a Kiss'e konu ilerleyişi bakımından sadık kalınmış görünüyor şimdilik ( aslında animeye göre konuşmak lazım ama izlemediğim için bir yorum yapamıyorum )
Jung So Min, yani başrol hatunu ise pek bir şeker buldum ve sevdim. Ariel Lin'e göre çok daha fazla sevdim bu hatunu ben. Kim Hyun Joong, ımmm her zamanki gibi çok çok iyi görünüyor, birazcık da yetenekli olsa ne vardı demek istiyorum =___=' Joe Cheng'le hiç kıyaslamamalı bile.

İki bölüm çıkmış henüz, diğer bölümleri de sabırsızlıkla bekliycem artık bundan sonra.

5 yorum:

  1. hyun joong ilk bölümde banada yetenekli görünmemişti. hatta izlediğim cf lerinde falan gayet normal neden dizide böyle rol yapmış falan dedim. Ama 2. bölümü açıp izleyince daha iyi olduğunu farkettim. Daha ilk başrol deneyimi burcu yav. Yavaş yavaş alışıyordur :) Taiwan versiyonuna göre bende güzel buldum diziyi :) Ki kız ariel lin'e göre çok çok tatlı. Reytingleri düşük olsada sevdim ben bu diziyi valla :)

    YanıtlaSil
  2. Kim Hyun Joong çok yeteneksiz ama :(
    Ben önyargılıyım bu versiyonu, belki ilk bölüme bakarım ama sevmeyeceğimden adım gibi eminim.

    Animesi varken, eski olsa bile harika bir orijinal Japon versiyonu varken değmez diye düşünüyorum. BOF'tan ağzım yandı zaten

    YanıtlaSil
  3. Hyun Joong cidden yeteneksiz ya T___T ama yine de Hyun Joong'a rağmen izlenir bu dizi diyorum. Goong'u hatırlatan bir havası var üstelik, hoşuma giden bir diğer şey.

    Tabii Japon versiyonunu ve animesiniw hala izlememiş olan ben bir karşılaştırma yapamıyorum maalesef T__T

    YanıtlaSil
  4. bnce coq qüsell bi dizi

    YanıtlaSil
  5. hepiniz kafanızımı yediniz izleyinde görün.hayatımda izlediğim en güzel dizi.izleyin kesin sizinde öyle olacak.harikaaa ayrıca hyun joong çok güzel rol yapıyor ondan bakşa bu karakteri bu kadar soğuk ve inandırıca yapabilecek nadir kişilerden

    YanıtlaSil