13 Aralık 2009 Pazar

Boys Before Flowers



Bu dramaya geçen sene başlamıştım, ama ikinci bölümden sonra bırakma kararı almıştım. Ehh, Hana Yori Dango'yu izledikten sonra, Kore versiyonu pek sarmamıştı beni açıkçası. Ama geçen gün tüm önyargılarımı bir kenara bırakıp dramaya tekrar başladım.
Öncelikle başroldaki Jan Di rolündeki kızı pek bir itici bulmuştum. Ama zamanla ona da alıştı gözlerim. Ama role daha uygun bir hatun koysalardı çok daha izlenilesi bir dizi olurdu eminim. -,-' Japon versiyonundaki Makino anime'dekine tıpatıp uyuyordu mesela ve o kadar da rahatsız etmiyordu...

Her neyse, daha önce diziyi bırakma nedenlerimden birisi de başrol erkek oyuncuydu. Ben Hana Yori Dango'yu izledikten sonra Domyoji karakterine öyle sevmiştim ki bu rolde Matsumoto Jun'dan başkasını imkanı yok düşünemem.

Her şeye rağmen diziyi izlemek için bir nedenim var ki o da Kore versiyonu Hanazawa Rui yani Kim Hyun Joong'dur. Kesinlikle, Japon versiyonu Hanazawa Rui yani Oguri Shun'dan çok daha iyi görünüyordur. Ve evet kendime diziye devam etme konusunda bir "neden" buldum sonunda böylece. *,* Başka bir izleme nedeni de, anime'ye oldukça bağlı kalmaları. Bu da çok hoşuma gitti, çünkü Hana Yori Dango konu ilerleyişi bakımından anime'yle bayağı bir farklılıklar gösteriyordu.
Yani daha fazla uzatmadan Boys Before Flowers'ın izlenilebilir bir drama olduğunu söylüyorum. Ve yorumlardan anladığım kadarıyla daha önce farklı bir versiyonunu izlemeyen bir insana kesinlikle "çok hoş" gelicektir.

2 yorum:

  1. Nice blog. I love boys over flower. Kim is so handsome. Enjoyed your blog very much. Iflorist.co.uk

    YanıtlaSil
  2. Yep, you're right *,* He is really beautiful :D
    I love Boys Over Flowers, too. Bu actually I prefer "Hana Yori Dango". Kim Hyun Joong is the most beautiful thing in Boys Over Flowers I think. :D

    YanıtlaSil